spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Filer att ladda ner

Lexia 4.35 uppdatering

Uppdateringen är gratis om du hämtar den här, men då ingår inte nya bilder, inspelningar och listor som finns på cd-skivan. Lexia 4.35 passar ihop med Mini-Lexia 4.32 och 4.34 och 4.35. Äldre Mini-Lexia måste uppdateras med hjälp av nya cd-skivor eller uppdatering från denna hemsida, se nedan.
Efter uppdateringen av Lexia kan du i fortsättningen bekvämt göra uppdateringar i hjälpmenyn. Uppdateringen kan också användas om du installerat ett äldre Lexia i Windows Vista eller 7 och programmet sedan inte vill starta. Efter uppdatering fungerar Lexia även i Vista och 7. Provia uppdateras också i och med denna uppdatering (dock inte de nyaste testen, de fås endast på cd-skiva).
För att se nyheterna i Lexia, se "Läs på om ändringar" nedan.

En nedladdningspil Lexia 4.35 uppdatering (Setup43.exe, 12,0 MB)

Handbok

Handbok Lexia (pdf, 2,45 MB) högerklicka & välj "Spara mål som..."
Handbok Provia (pdf, 1,94 MB) högerklicka & välj "Spara mål som..."

Nätverk Läs på om systemkrav och nätverk
Anteckningsblock Läs på om ändringar

 

Vår senaste broschyr (pdf, 0,5 MB) högerklicka & välj "Spara mål som..."

Klientsetup Lexia 4.3

Endast för nätverk. Uppdatering av setup-programmet som ligger i Lexiamappen i mappen Network. Kör denna setup på varje klient efter att Lexia på servern uppdaterats till 4.3 via denna hemsida. Denna setup är helt ny och kan även användas för klienter som har Windows Vista. Spara gärna denna fil i mappen Lexia4\Network.

En nedladdningspilKlientsetup Lexia 4.3 (Setup.exe, 1.74 MB) Denna installerar systemfiler, skapar genvägar, och upprättar association med filtyperna ept och cab.

En nedladdningspilKlientsetup Lexia 4.3 (Setupnosh.exe, 1.70 MB) Denna endast installerar systemfiler och inget mer.

Mini-Lexia 4.3

Uppdatering av Mini-Lexia krävs för att man ska kunna ta emot övningar skapade med Lexia 4.3. Den behövs också om din cd-skiva installerats i Windows Vista eller 7 och programmet sedan inte vill starta. Efter uppdatering fungerar Mini-Lexia även i Vista och 7.

En nedladdningspilMini-Lexia 4.3 (MLsvsetup.exe, 7.94 MB)

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Mall
download joomla cms download joomla themes